Ej, no co jest? Nie wierzę, że nie ma tematu, na który nie chcieliby¶cie pogadać, innaczej by tu was nie było. Je¶li macie jaki¶ pomysł, a chcieliby¶cie, żeby nikt nie wiedział, że wyszedł on wła¶nie od was to napiszcie mi swój pomysł na gg 1656803 lub na e-maila manu_tsa@wp.pl to wtedy ja podrzucę w±tek i nikt oprócz mnie nie dowie się od kogo to wyszło Liczę na was!
Nowy użytkownik
Moze jako kolejny temat: Najlepszy wedlug Was koncert w historii TSA?
FAjnie dobry pomysł, zaraz dodam w±tek
Ekspert
Jasne, że miała wpływ na życie, zwłaszcza w wieku lat nastu, kiedy muzyka dla większości jest czymś wyjątkowo ważnym, a człowiek jak powietrza potrzebuje identyfikacji z grupą osób o podobnych poglądach. Poza tym w czasach młodości durnej i chmurnej bardzo podnosiły mnie na duchu teksty typu "Nie jesteś sam w krzyczącym tłumie ludzi" czy "Hej, nie przejmuj się, nie tylko tobie jest źle".
Nowy użytkownik
No cze¶ć.
Parę postów wyżej Pszemo napisał:
"Wielokrotnie muza ta dała mi kopa, innym razem wyciszyła... Jest ze mn± od zawsze... Cholera, TSA-owy dziadek już jestem... ;-)"
Podpisuję się rękami i nogami hieee...
Ostatnio edytowany przez Szary (2009-03-22 21:38:32)
Przepraszam bardzo... czy tylko ja i Berger funkcjonujemy na tym forum?
Jak macie jakie¶ pomysły to jest przy w±tkach taki ładny napisik Nowy w±tek
i napisać co tam chcecie...
bo chyba nie będę musiała zmieniać nazwy z Forum dla fanów TSA
na forum Manu & Berger
Ekspert
Uprzedzałem Cię, że jestem internetowym nałogowcem i moja obecność nie musi oznaczać, że za mną przyjdą inni! A poważnie, to apele tego rodzaju raczej nie są skuteczne. Skoro mało kto tu zagląda, to i mało kto przeczyta apel.
Jest w tym trochę racji... nie wierzę, że inni nie maj± własnego zdania na jakie¶ tematy, tylko albo im się nie chce albo... nie wiem.
Jest tu zarejestrowanych prawie 20 osób, a piszę troche niewiele jak na tyle osób... niektórzy nie umie¶cili żadnego wpisu lub umie¶cili po 2 czy po 3...
więc takiego udziału nie można uznać za zadowalaj±cy...
Miałam nadzieję, że fani chętniej tu przybęd±...
Ekspert
Może warto przypomnieć o istnieniu forum w księdze gości na stronie FC "Alien", a pez okazji również na forum "Aliena" na naszej-klasie? Na pocieszenie powiem, że w tym drugim miejscu też panuje niczym niezmącony spokój.
Jakie jest wasze zdanie na temat poruszony ostatnio w księdze na stronie TSA o tym, że prawie cały czas na koncertach jest grane to samo?
Ekspert
Nie bywam na wszystkich koncertach, ale faktycznie, daje się zauważyć, że niektóre utwory zespół lubi bardziej, a inne mniej. Taka "Kocica" czy "Bez podtekstów" to koncertowe pewniaki, podczas gdy na przykład "Nocny sabat" czy "Jeden kroczek" usłyszeć jest dość trudno.
Gdyby¶cie chcieli wstawić na to forum jakie¶ zdjęcia TSA lub wasze lub inne takie tam, które by pasowały na to forum to jest taka możliwo¶ć. Pod nagłówkiem w linii gdzie s± odno¶niki Index, Profil, Szukaj itd. jest odno¶nik Galeria i tam możecie wgrywać zdjęcia
Liczę na Was
Pozdrawiam !
Użytkownik
Cze¶ć Manu !
nie wiem co się dzieje z twoim adresem mailowym,wskakuje mi cos dziwnego! a o problemach TSA to jasne ,że chcę wiedziec ,bo zależy mi na ich dobru .W takim razie ja podam ci swój adres-nygalka_27@interia.pl
Ekspert
Wali po oczach ta nowa, żarówiasta czerwień. Czy to zachęta, żeby się jak najszybciej logować?
Jak chcecie to mogę to w każdej chwili zmienić... ale co jeden wygl±d to gorszy
i... "luknijcie" w galerię